Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Generelle oplysninger
KRÖMMEL

Enkeltmandsfirma

info@kroemmel.dk

 

Betaling

Kreditkort:

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Levering

Levering forgår via DAO365, vi tilbyder fri fragt ved salg over 100 kr, og med forsendelse samme dag. På alle salg under 100 kr, er fragten på 30 kr eller 45 kr hvis du vil sende med GLS.

Ved salg over 100 kr er der en leveringstid på 2-4 dage.

Fortrydelsesret

Du har, som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelse om, du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@kroemmel.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde blot ved, at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og seneste 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker, at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur anbefales det, at varen returneres i så vidt mulig original emballage eller samme stand som original emballage.

Varens stand, når du sender retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber samt den måde den fungere på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis  du fortryder dit køb, får du hele beløbet, som du har indbetalt til os tilbage. Medmindre der er sket en værdiforringelse, som du hæfter for, så fratrækkes værdiforringelsen i købssummen. Ved refundering vil alle betalinger blive udbetalt uden nødig forsinkelser og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtager meddelelse fra dig om fortrydelsesret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget returvaren.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

KRÖMMELS afsendelsesadresse, som står oplyst på medsendt faktura.

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven gives der en reklamationsfrist på 24 måneder. Opdager du fejl eller mangler ved levering fra KRÖMMEL, skal de påberåbes i rimelig tid efter, du har opdaget fejlen. Det er din pligt, at angive og efter krav bevise, hvordan fejlen eller manglen forekommer. Hvis du opdager fejl, bedes du hurtigt rette henvendelse til vores kundeservice. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, samt at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Varen sendes til:

KRÖMMELS afsendelses adresse, som står oplyst på medsendt faktura.

Når du returnerer varer, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse samt E-mailadresse.

Vi foretager registeringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KRÖMMEL og opbevares i fem år, hvorefter oplysninger slettes. Dette tidsrum er for at man kan finde gamle ordre hvis der skulle være noget galt med dit produkt.

Den dataansvarlige hos KRÖMMEL er Magnus Bo Kanstrup og træffes på info@kroemmel.dk.

Som registreret hos KRÖMMEL har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder er jævnfør persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@kroemmel.dk.

Alle henvendelser i forhold til slettelse af data, indsigt i data og ændringer af dit data skal sendes til følgende mail: info@kroemmel.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb eller behandling skal du rette henvendelse til info@kroemmel.dk.